Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş kumbara görmek

Rüyada boş kumbara görmek

Rüyada boş kumbara görmek maddi sorumluluklarının artacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, âlim kimselerden feyz alacağına inanılır.

Rüyada boş kumbara gördüyseniz:

  • Ay ortalarında kendinizi daha iyi tanımaya başladığınızı görebilirsiniz.

Rüyada boş kumbara görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına tabir olunur.

Rüyada kumbara satın almak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada kumbarada kağıt para görmek zafer ve zenginlik getireceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumbarada para görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bozuk paraları kumbaraya atmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk parayı kumbaraya atmak borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kötü gününden de geri duracağına inanılır.

Rüyada kumbara görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumbaraya kağıt para atmak borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, amaçlarına ulaşmaya, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments