Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu bavul görmek

Rüyada dolu bavul görmek

Rüyada dolu bavul görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolu bavul gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen aksilikler veya engeller görünenin tam tersine, aslında, sizin için daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada dolu bavul görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada içi dolu bavul görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada dağınık bavul görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli bavul görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bavulunu görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada bavulunu kaybetmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına işarettir.

Rüyada bir sürü bavul görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil bavul görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments