Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktorla sevgili olmak

Rüyada doktorla sevgili olmak

Rüyada doktorla sevgili olmak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktorla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Dalgın, kararsız, uykusuz veya halsiz olabiliriz ya da kafa karışıklıkları veya belirsizlikler söz konusu olabilir.

Rüyada doktor sevgili görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, dinde tartışmaya, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına rivayet eder.

Rüyada doktorla sevgili olmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada doktor ve hastane görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, iflas edeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada doktoru öpmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına delalet eder.

Rüyada çok doktor görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine inanılır.

Rüyada iki doktor görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet eder.

Rüyada önlüklü doktor görmek günden güne kazancının artacağına, sorunlarının da son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments