Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktor ve hastane görmek

Rüyada doktor ve hastane görmek

Rüyada doktor ve hastane görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet eder.

Rüyada doktor ve hastane gördüyseniz:

  • Siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz.

Rüyada hastanede doktor olduğunu görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada hastanede doktorla konuşmak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada hastane ve doktor görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hastane doktor görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine inanılır.

Rüyada doktor hastane görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, zorlukların biteceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada hastanede doktor beklemek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine rivayet eder.

Rüyada hastanede doktor görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada doktor ve hastane görmek yapılan planların alt üst olacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments