Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktorla konuştuğunu görmek

Rüyada doktorla konuştuğunu görmek

Rüyada doktorla konuştuğunu görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, sahip olduğu nimetin artacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, iyi şartlarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktorla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kimseleri aramanız gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada doktorla konuştuğunu görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada doktorlar görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada çok doktor görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada doktor önlük görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastanede doktorla konuşmak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada profesör doktor görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine delalet eder.

Rüyada doktor sevgili görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments