Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktorlar görmek

Rüyada doktorlar görmek

Rüyada doktorlar görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada doktorlar gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada hastanede doktorla konuşmak önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına delalettir.

Rüyada eşini doktor olarak görmek yeni bir eve taşınacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada doktorla arkadaş olmak verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalettir.

Rüyada doktor iğnesi görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktor ve hastane görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini doktor olarak görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz doktor görmek faturalarını ödeyemez olacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet eder.

Rüyada iki doktor görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments