Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktora iğne yaptırmak

Rüyada doktora iğne yaptırmak

Rüyada doktora iğne yaptırmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, yüzüne kan geleceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doktora iğne yaptırmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada doktora iğne yaptırmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine işaret eder.

Rüyada doktora ilaç yazdırmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hasta olup doktora gitmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına inanılır.

Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Rüyada doktora gtmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, güzel haberler alınacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine işaret eder.

Rüyada doktora para vermek düşmanlarımızı alt etmeye, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada doktora soru sormak bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işarettir.

Rüyada doktora muayene olmak fırsatların heba edileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments