Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktora gtmek

Rüyada doktora gtmek

Rüyada doktora gtmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, iftiraya maruz kalınacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına delalettir.

Rüyada doktora gtmek gördüyseniz:

  • Değişik yöntemler maddi kazanç sağlamanıza da yardım edebilir.

Rüyada doktora sarılıp ağlamak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, Allah katında yükseleceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada doktora yapmak Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada doktora iğne yaptırmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada doktora gtmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet eder.

Rüyada diş doktora gitmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada doktora yalvarmak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doktora diş temizlemek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine tabir olunur.

Rüyada doktora gidip ilaç almak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments