Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede doktor görmek

Rüyada hastanede doktor görmek

Rüyada hastanede doktor görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, afiyete ereceğine, kararlarına saygı duyulacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada hastanede doktor gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya elinize haberler geçebilir.

Rüyada doktor hastane görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, ömrünün uzun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastanede doktor beklemek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada doktor ve hastane görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada hastane ve doktor görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede doktor olduğunu görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada hastanede doktorla konuşmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastane doktor görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada hastanede doktor görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments