Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğacak bebeğin yüzünü görmek

Rüyada doğacak bebeğin yüzünü görmek

Rüyada doğacak bebeğin yüzünü görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sorunlarından arınacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, başarılarının tadına varacağına delalettir.

Rüyada doğacak bebeğin yüzünü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle daha uyumlu diyaloglar kurmanın yollarını aramalısınız.

Rüyada doğacak bebeğin yüzünü görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada doğacak bebeğini emzirmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, kalp kırıklığına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada doğacak bebeğin adını görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğacak bebek görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret eder.

Rüyada doğacak olan bebeğini görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, dertlerin başlayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına delalettir.

Rüyada doğacak bebeği görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, idealist kimse olacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada doğacak bebeğini çirkin görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına inanılır.

Rüyada doğacak bebeğin öldüğünü görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments