Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğacak bebeğin adını görmek

Rüyada doğacak bebeğin adını görmek

Rüyada doğacak bebeğin adını görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğacak bebeğin adını gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Rüyada doğacak bebeğin adını görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada doğacak bebeğin öldüğünü görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada doğacak bebeğini emzirmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğacak bebek görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, düşmanların barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğacak bebeğin yüzünü görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada doğacak bebeğini çirkin görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada doğacak olan bebeğini görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada doğacak bebeği görmek kazancının günden güne çok artacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments