Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dizi yıldızı görmek

Rüyada dizi yıldızı görmek

Rüyada dizi yıldızı görmek içinin rahatlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dizi yıldızı gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar dikkat gerektiriyor.

Rüyada dizi yıldızı görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dizi oyuncuları görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada sıraya dizilmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine delalettir.

Rüyada ipe dizili altın görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dizi çekimi görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada dizilmiş odun görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize rivayet eder.

Rüyada dizilmiş boncuk görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada dizilmis inci görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments