Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çark görmek

Rüyada çark görmek

Rüyada çark görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, dini inançların güçleneceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada çark gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü olanlardan çabuk etkileniyorsunuz.

Rüyada su çarkı görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine işaret eder.

Rüyada dişli çark görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada çark görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments