Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerinin çürüdüğünü görmek

Rüyada dişlerinin çürüdüğünü görmek

Rüyada dişlerinin çürüdüğünü görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, fakirliğinin biteceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada dişlerinin çürüdüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Rüyada dişlerimin çürüdüğünü görmek ona yardımcı olacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada dişlerinin çürüdüğünü görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ön dişlerinin çürüdüğünü görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının dişlerinin çürüdüğünü görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, esenleyeceğine inanılır.

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş çürüdüğünü görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ön dişlerin çürüdüğünü görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, stresinin çoğalacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada diş etinin çürüdüğünü görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, duygularının karşılık göreceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments