Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş çürüdüğünü görmek

Rüyada diş çürüdüğünü görmek

Rüyada diş çürüdüğünü görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, dinden çıkacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet eder.

Rüyada diş çürüdüğünü gördüyseniz:

  • Tartışmalar gereksiz vakit kaybı anlamına gelebilir.

Rüyada dişlerimin çürüdüğünü görmek çok büyük adımlar atacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının dişlerinin çürüdüğünü görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş çürüdüğünü görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, eve huzur dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada bütün dişlerinin çürüdüğünü görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ön dişlerinin çürüdüğünü görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ön dişlerin çürüdüğünü görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kız çocuğunun olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada diş etinin çürüdüğünü görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada diş etlerinin çürüdüğünü görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments