Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini seyrek görmek

Rüyada dişlerini seyrek görmek

Rüyada dişlerini seyrek görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yüzünün kızaracağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerini seyrek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kibirli olmakla suçlayabilirler.

Rüyada dişlerinin seyrek olduğunu görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada dişlerini seyrek görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seyrek diş görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, eşi ile arasının açılacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada dişleri seyrek görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seyrek saçlı birini görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakta seyrek kıl görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, büyük düşüneceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını seyrek görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, çok yorulacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçın seyrek olduğunu görmek ünleneceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments