Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri seyrek görmek

Rüyada dişleri seyrek görmek

Rüyada dişleri seyrek görmek düşman malından yemeye, hayırlı kapılar açılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada dişleri seyrek gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilirsiniz, gelirlerinizi arttırabilirsiniz veya elinize beklenmedik bir yerden para gelebilir.

Rüyada dişleri seyrek görmek istihdam edeceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada seyrek diş görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerinin seyrek olduğunu görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, dileklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada dişlerini seyrek görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, aile içinde de bereketin artacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada seyrek kaş görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı seyrek görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada saçları seyrek görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına yorulur.

Rüyada saçın seyrekleştiğini görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments