Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta seyrek kıl görmek

Rüyada bacakta seyrek kıl görmek

Rüyada bacakta seyrek kıl görmek külfetinin ve yükünün artacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada bacakta seyrek kıl gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada bacakta seyrek kıl görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada dişlerini seyrek görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine yorulur.

Rüyada seyrek sakal görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişlerinin seyrek olduğunu görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Rüyada saçının seyrekleştiğini görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına tabir olunur.

Rüyada seyrek saçlı birini görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada seyrek diş görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada saçı seyrek görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments