Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerimin sallandığını görmek

Rüyada dişlerimin sallandığını görmek

Rüyada dişlerimin sallandığını görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerimin sallandığını gördüyseniz:

  • Garip ya da ani tepkiler ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada dişleri sallanmak onların başarıları ile övüneceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada diş sallanması görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada dişlerimin sallandığını görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada bütün dişlerin sallandığını görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada dişlerinin sallandığını görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, borçların biteceğine inanılır.

Rüyada dişlerin sallanması görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin sallandığını görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına delalettir.

Rüyada diş sallanmak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, strese gireceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments