Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini yıkamak

Rüyada dişini yıkamak

Rüyada dişini yıkamak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dişini yıkamak gördüyseniz:

  • Başkalarının iş veya sorumluluklarını yüklenmeniz durumunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada dişini yıkamak bol muhabbette kalacağına, varolan borçların ödeneceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada ölü dişi yıkamak aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının dişi görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi dişini kendin çekmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine delalettir.

Rüyada dişi çatlamak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi dişini düştüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına delalet eder.

Rüyada kendi dişinin sallandığını görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada dişinin yapıldığını görmek yepyeni biri haline geleceğine, dertlerin bölüşüleceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments