Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini çektirmemek

Rüyada dişini çektirmemek

Rüyada dişini çektirmemek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, makbul olan şeylere, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada dişini çektirmemek gördüyseniz:

  • Konsantrenizi dağıtmamalısınız.

Rüyada başkasının dişini çektirmek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, işlerini yoluna koyacağına işaret eder.

Rüyada üst dişi çektirmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada yirmilik dişi çektirmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, her şeyin ters gideceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada alt dişi çektirmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada alt azı dişini çektirmek düzeninin yeniden sağlanacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine işarettir.

Rüyada köpek dişini çektiğini görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada başkasının dişini çektirdiğini görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Rüyada birinin dişini çektiğini görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments