Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dişini çektiğini görmek

Rüyada birinin dişini çektiğini görmek

Rüyada birinin dişini çektiğini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, gönül sızılarının dineceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin dişini çektiğini gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir.

Rüyada ağrıyan dişi çektirmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Rüyada köpek dişini çektiğini görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kafa dişini çektirmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada kendi azı dişini çektiğini görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, işlerinin rast gideceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine delalettir.

Rüyada köpek dişi çektirmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada azı dişi çektirmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına yorulur.

Rüyada başkasının dişini çektirdiğini görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alt dişi çektirmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments