Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini çektirmek

Rüyada dişini çektirmek

Rüyada dişini çektirmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, kalabalık günler geçirileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, onları koruyup kollayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişini çektirmek gördüyseniz:

  • Dikkatli bakmanız durumunda nerelerin düzeltilmesi gerektiğini anlayabilirsiniz.

Rüyada alt azı dişi çektirmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine inanılır.

Rüyada birinin dişini çektiğini görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Rüyada köpek dişi çektirmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada üst azı dişi çektirmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek dişini çektiğini görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada alt dişi çektirmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada başkasının dişini çektirdiğini görmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çürük dişi çektiğini görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments