Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük dişi çıkarmak

Rüyada çürük dişi çıkarmak

Rüyada çürük dişi çıkarmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, ters giden durumların düzeleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada çürük dişi çıkarmak gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Rüyada kendi çürük dişini çıkarmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, bunalacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çürük dişini çıkarmak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada çürük dişi çıkarmak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada çürük dişin düştüğünü görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Rüyada kendi dişini çürük görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet eder.

Rüyada çürük azı dişi görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine işarettir.

Rüyada çürük dişin koptuğunu görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada çürük dişin çıkmasını görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, planlarının bozulacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments