Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişimizin kırıldığını görmek

Rüyada dişimizin kırıldığını görmek

Rüyada dişimizin kırıldığını görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına inanılır.

Rüyada dişimizin kırıldığını gördüyseniz:

  • Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çürük dişin kırılmasını görmek gelirinin azalacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ön dişin kırılmasını görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, geçiminin kolaylaşacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada takma dişin kırılmasını görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişi kırılmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına alamet eder.

Rüyada ön dişinin kırılmasını görmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişinin bir parçasının kırıldığını görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments