Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi çektiğini görmek

Rüyada dişi çektiğini görmek

Rüyada dişi çektiğini görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına inanılır.

Rüyada dişi çektiğini gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada başkasının dişini çektiğini görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, sevdiği insana kavuşacağına, borçlarının kalmayacağına işaret eder.

Rüyada azı dişi çektirmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, uzun uzun dalıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada dişini çektiğini görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada alt azı dişi çektirmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi azı dişini çektiğini görmek ana baba sözü dinlemeye, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının dişini çektirdiğini görmek işlerinden feragat edeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada alt azı dişini çektirmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dişini çektiğini görmek bereket ve huzur getireceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments