Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş takıldığını görmek

Rüyada diş takıldığını görmek

Rüyada diş takıldığını görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, bazı kaynakların tükeneceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, muradına eremeyeceğine yorulur.

Rüyada diş takıldığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Rüyada takma diş takıldığını görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, borçlanıp, hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerine tel takıldığını görmek duygularının ön plana çıkacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına tabir olunur.

Rüyada dişlere tel takıldığını görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş takıldığını görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine işaret eder.

Rüyada dişe tel takıldığını görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağa yüzük takıldığını görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, dertlerin sonlanacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına inanılır.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada koluna serum takıldığını görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments