Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş etlerini görmek

Rüyada diş etlerini görmek

Rüyada diş etlerini görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, uzak bir yola gidileceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş etlerini gördüyseniz:

  • Yüzeysel çözümler yerine, nedenlere odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada diş etinin çekildiğini görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada dişlerinin arasından et çıkarmak bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, verdiği emeklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada dişlerini tedavi ettirmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş eti şişmesi görmek işinde itibar edineceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına inanılır.

Rüyada diş etinin koptuğunu görmek bazen umutlarını yitireceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada diş etlerini görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, işlerin düzgün gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş eti görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada diş etinin kanadığını görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments