Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş etini kesmek

Rüyada diş etini kesmek

Rüyada diş etini kesmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada diş etini kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size istemediğiniz şeyler yaptırmaya çalışabilir veya sizi istemediğiniz bir duruma düşürebilirler.

Rüyada diş etini kesmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişleri kesmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş kesmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işarettir.

Rüyada dişlerini kesmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş etlerinin kanadığını görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişlerinin arasında et görmek canını ve malını hiçe sayacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına delalet eder.

Rüyada diş etinde yara görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş etlerinin çürüdüğünü görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments