Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş doldurtmak

Rüyada diş doldurtmak

Rüyada diş doldurtmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş doldurtmak gördüyseniz:

  • Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Rüyada diş doldurtmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işarettir.

Rüyada diş doldurmak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden kovaya su doldurmak kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine işaret eder.

Rüyada kupon doldurmak tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada çakmağa gaz doldurmak aile işlerinin başına geçeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve su dolmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kovalara su doldurmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine inanılır.

Rüyada ceplerine altın doldurmak daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments