Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diri birinin öldüğünü görmek

Rüyada diri birinin öldüğünü görmek

Rüyada diri birinin öldüğünü görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, hayırla yad etmeye delalet eder.

Rüyada diri birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada diriyi öldü görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada diri birinin öldüğünü görmek doyasıya hasret gidereceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada diri birinin öldüğünü duymak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, maddi zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş eşini diri görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada diri birini gömmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, moralinin bozulacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Rüyada ölü ve diri görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü insanın diri görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanı diri görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments