Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dipten yüzmek

Rüyada dipten yüzmek

Rüyada dipten yüzmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulur.

Rüyada dipten yüzmek gördüyseniz:

  • Daha sonra da normal hayat akışınız içinde sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada havuzun dibinden yüzmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin dibinde yüzmek âlim kişiler arasına gireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada suyun dibinde yüzmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada dipten yüzmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına tabir olunur.

Rüyada deniz dibinde yüzmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzun dibinde yüzmek elindeki imkanların artacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada denizin dibinden yüzmek halinin iyi olduğuna, işlerinin hemen hallolacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada dipte yüzmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments