Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dini nasihatte bulunmak

Rüyada dini nasihatte bulunmak

Rüyada dini nasihatte bulunmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, amacına ulaşacağına, bir sınavdan geçileceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına tabir olunur.

Rüyada dini nasihatte bulunmak gördüyseniz:

  • Maddi sorunlarınızı halledebileceğiniz gibi , beklemediğiniz bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir.

Rüyada dini nasihatte bulunmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinden nasihat almak haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine yorulur.

Rüyada birine nasihat etmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına delalettir.

Rüyada babadan nasihat almak karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada anne nasihatı almak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada nasihat verdiğini görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanlara nasihat etmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, tartışmaların son bulacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada babanın nasihat ettiğini görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments