Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dinamit patlatmak

Rüyada dinamit patlatmak

Rüyada dinamit patlatmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulur.

Rüyada dinamit patlatmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada dinamit patlatmak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, makamından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dinamit patlaması görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dinamit görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlayan bombalar görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sampanya patlatmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işarettir.

Rüyada lastik patlatmak sağlığının bozulmayacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada güneşin patlamasını görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ampül patlaması görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments