Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ampül patlaması görmek

Rüyada ampül patlaması görmek

Rüyada ampül patlaması görmek kazancının iki kat artacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine işarettir.

Rüyada ampül patlaması gördüyseniz:

  • Pratik düşünceler üreteceksiniz.

Rüyada bir evin patlamasını görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada arabanın lastiğini patlamış görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine inanılır.

Rüyada mısır patlatmak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada freni patlamış araba görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, o masumların bedduasını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçak patlaması görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah patlaması duymak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada patlayan sivilce görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına delalet eder.

Rüyada patlamış mısır yapmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments