Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilimlenmiş ayva görmek

Rüyada dilimlenmiş ayva görmek

Rüyada dilimlenmiş ayva görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, zararların telafi edileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, elde bulunan imkânların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş ayva gördüyseniz:

  • Meydana gelen olaylar işe yaramayan bağlantı, iş ya da ilişkilerden kurtulmak için fırsat oluşturabilir.

Rüyada dilimlenmiş ayva görmek moralinin düzeleceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş karpuz yemek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına delalettir.

Rüyada bir dilim pasta görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına delalet eder.

Rüyada dilimlenmiş meyve görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dilimlenmiş soğan görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada iki dilim ekmek görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş yumurta görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulur.

Rüyada dilim karpuz görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments