Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilimlenmiş karpuz yemek

Rüyada dilimlenmiş karpuz yemek

Rüyada dilimlenmiş karpuz yemek üzüleceğine ve ağlayacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, rahat şekilde geçineceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş karpuz yemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık uygulamalarla ilgilenmeniz veya rutininizi değiştirmeniz yapmaktan hoşlanacağınız şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada dilimlenmiş karpuz yemek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada bir dilim karpuz yemek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada karpuz dilimi yemek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulur.

Rüyada dilimlenmiş karpuz görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına inanılır.

Rüyada karpuz dilimi görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, büyük problemler yaşanacağına yorulur.

Rüyada dilim dilim karpuz görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada bir dilim karpuz görmek zahmetinin çoğalacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilim karpuz görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sözlerinden çıkmayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments