Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilek dilediğini görmek

Rüyada dilek dilediğini görmek

Rüyada dilek dilediğini görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, umduğunu bulamayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işarettir.

Rüyada dilek dilediğini gördüyseniz:

  • Tahammülsüzlük veya sabırsızlık nedeniyle bazı plan, iş ya da anlaşmalar bozulabilir.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına işarettir.

Rüyada türbede dilek dilemek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, onurlu bir hayat süreceğine, hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, huzurlu günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldız kayarken dilek dilemek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dilek dilemek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet eder.

Rüyada yıldız kayması dilek dilemek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cinden dilek dilemek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına yorulur.

Rüyada mumla dilek dilemek onları rahat ettireceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments