Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil çıkaran birini görmek

Rüyada dil çıkaran birini görmek

Rüyada dil çıkaran birini görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, doğru haber almaya, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulur.

Rüyada dil çıkaran birini gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmeli, değişimden korkmamalısınız.

Rüyada yılanın dilini çıkardığını görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dil çıkartmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dil çıkaran birini görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada birine dil çıkardığını görmek duaların kabul göreceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada birinin dil çıkardığını görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin işten çıkarıldığını görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret eder.

Rüyada elbise giyip çıkartmak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı çıkardığını görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments