Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin işten çıkarıldığını görmek

Rüyada bir kişinin işten çıkarıldığını görmek

Rüyada bir kişinin işten çıkarıldığını görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, sevinileceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin işten çıkarıldığını gördüyseniz:

  • Özgüveninizi arttıracak ya da egonuza iyi gelecek şeyler yapabilir veya satın alabilirsiniz.

Rüyada bir kişinin işten çıkarıldığını görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının işten çıkarıldığını görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, saygınlık elde edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına rivayet eder.

Rüyada iş arkadaşının işten çıkarıldığını görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının işten çıkarılmasını görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının işten çıkarıldığını görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işarettir.

Rüyada işten çıkarıldığı için ağlamak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına işaret eder.

Rüyada müdürünün işten çıkarıldığını görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının işten çıkarıldığını görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments