Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alıç meyvesi yemek

Rüyada alıç meyvesi yemek

Rüyada alıç meyvesi yemek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize inanılır.

Rüyada alıç meyvesi yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ilerlemenizi engelleme veya durdurma eğilimi konusunda ikna olmuşa benziyorsunuz.

Rüyada alıç meyvesi yemek hasret içinde kalacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına tabir olunur.

Rüyada alıç meyvesi görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulur.

Rüyada alıç yemek görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada alıç yemek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı alıç görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada alıç yediğini görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, en önemli anlarda destek görüleceğine delalettir.

Rüyada alıç çiçeği görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, alınganlıkların hasıl olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı alıç görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments