Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik bir dağ görmek

Rüyada dik bir dağ görmek

Rüyada dik bir dağ görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına tabir olunur.

Rüyada dik bir dağ gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden en verimli şekilde faydalanmak isteyebilirsiniz.

Rüyada dik bir dağ tırmanmak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dik bir dağa tırmanmak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada dik dağ görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Rüyada dik bir dağ görmek kazancın artmasına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalettir.

Rüyada dik dağa tırmanmak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, kötü haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikilecek çiçek görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin diktiğini görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine alamet eder.

Rüyada takim diktirmek kötü günler görüleceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments