Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devrin imamını görmek

Rüyada devrin imamını görmek

Rüyada devrin imamını görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada devrin imamını gördüyseniz:

  • Evlilerde, fiziksel olarak bir form düşüklüğü gözlenebilir.

Rüyada devrin imamını görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada traktör devrilmesi görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada araç devrilmesi görmek yanlış yatırımlar yapacağına, umutlarını kaybedeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada dağın devrildiğini görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine delalet eder.

Rüyada ağaçların devrildiğini görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada tramvayın devrildiğini görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, kendi çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada elektrik direğinin devrildiğini görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine işaret eder.

Rüyada tırın devrilmesini görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, güç ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments