Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı ve anneyi görmek

Rüyada babayı ve anneyi görmek

Rüyada babayı ve anneyi görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada babayı ve anneyi gördüyseniz:

  • Zıt fikirlerin veya çelişkili durumların ortasını bulmak zor olabilir.

Rüyada babasının annesini öldürdüğünü görmek nasiplerini alacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet eder.

Rüyada anne ve babanın tekrar evlendiğini görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, strese gireceğine, gergin olacağına inanılır.

Rüyada baba anneyi dövmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne baba öldüğünü görmek maddi gücünün azalacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş baba ve annesini görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada ölen anne ve baba görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına işarettir.

Rüyada anne babayı yatarken görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş annesini ve babasını görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments