Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devrik lider görmek

Rüyada devrik lider görmek

Rüyada devrik lider görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada devrik lider gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüklü durumda olabilir.

Rüyada devrik lider görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, zorlukların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada muhalefet liderini görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, adının ülke dışında yayılacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada bir parti liderini görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada ana muhalefet liderini görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, verimin kaçacağına, isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parti liderlerini görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyasi lider görmek keyiflerinin yerinde olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada büyük lider görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına tabir olunur.

Rüyada devlet lideri görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments