Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyasi lider görmek

Rüyada siyasi lider görmek

Rüyada siyasi lider görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, ileri gideceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyasi lider gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya küçük duruma düşürmeye çalışan kişilere kendi üslubunuzla ya da yöntemlerinizle tepki göstermek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada siyasi lider görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölü lider görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada parti liderlerini görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada parti liderini görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada muhalefet liderini görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada kendini lider görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada bir lider görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada büyük lider görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments