Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet lideri görmek

Rüyada devlet lideri görmek

Rüyada devlet lideri görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, kötü yönde hareket edeceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet lideri gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi takip etmek istemeyebilirler veya fikirlerinize katılmayabilirler.

Rüyada devlet lideri görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalettir.

Rüyada devlet liderleri görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş devlet lideri görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyasi lider görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ülke lideri görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, hayırlı işlere girileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada bir lideri görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına alamet eder.

Rüyada dünya lideri görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kafasına göre birini bulacağına delalettir.

Rüyada ana muhalefet liderini görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments