Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devletten mektup almak

Rüyada devletten mektup almak

Rüyada devletten mektup almak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, hasret içinde kalacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada devletten mektup almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla değişik olaylar yaşıyabilirsiniz.

Rüyada devletten mektup almak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişiden mektup almak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada akrabadan mektup almak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle mektuplaşmak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada aşk mektubu yazmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babadan mektup almak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada zarf mektup görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden mektup geldiğini görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments