Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet yönetmek

Rüyada devlet yönetmek

Rüyada devlet yönetmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet yönetmek gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol altında tutsanız bile karşı taraftan gelebilecek olan huzursuzlukları engellemeniz zordur.

Rüyada devlet yönetmek yüzünün de yerlere düşeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada orkestra yönetmek güç kaybedeceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, ters giden durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada ordu yönetmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüyayı yönetmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini yönetmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, maddi açıdan ferahlayacağına delalettir.

Rüyada asker yönetmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada savaş yönetmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada insanları yönetmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments