Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yönetmek

Rüyada kendini yönetmek

Rüyada kendini yönetmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini yönetmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada devlet yönetmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada asker yönetmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına delalet etmektedir.

Rüyada orkestra yönetmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, hayatının tamamen altüst olacağına alamet eder.

Rüyada savaş yönetmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yönetmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, kendisiyle övüneceğine, hayatını yoluna koymaya rivayet eder.

Rüyada ordu yönetmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada insanları yönetmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada rüyayı yönetmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, ailesini hem gururlandıracağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments